Легендарният Боб Аръм: Не подписахме с Пулев заради мача с Джошуа, той е само бонус


Легендарният Боб Аръм: Не подписахме с Пулев заради мача с Джошуа, той е само бонус
Снимка: Guliver/GettyImages

2303 0

Легендарният промоутър Боб Аръм, който вече представлява българската звезда в бокса тежка категория - Кубрат Пулев, разкри причините да подпише с българина. Шефът на "Топ Ранк" увери, че целта на компанията му не е чекът, който ще спечелят от битката за световната титла срещу Антъни Джошуа, а ще се постараят българинът да има достатъчно ангажименти преди големия мач.

"Претендентската битка не е причината, поради която подписахме с Пулев, тя е само бонус, заяви Аръм, цитиран от ESPN. - Ще му помогнем да стигне до тази битка, но ние подписахме с него, защото можем да покажем на публиката достоен чуждестранен боец в състезателен мач от тежка категория. Колко добре ще се получи, зависи от това как се представя той, но Кубрат няма да седне. Говорих с Ивайло и Джон за това - може би лятото или ранната есен ще има нова битка, която да го подготви за Джошуа".

"Мислехме, че Пулев-Фюри ще бъде интересна битка, затова купихме правата за ESPN. Преди това никога не бях гледал мач на Пулев. Гледах този и продукцията беше страхотна, а в България имаше голяма тълпа. След като видях тази битка, Уърт ме попита дали ни интересува да подпишем с Пулев, за да може да проведе някои битки в САЩ. Ние си мислехме, че идеята е добра. Той беше доста добър в тежка категория и сключихме сделка. Той се вписва в нашите планове и се надяваме да разширим спорта отвъд американската база", допълни промоутърът. А с кого иска да се бие самият Пулев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички