Кобрата разкри останали ли са билети за боя му с Богдан Дину


Кобрата разкри останали ли са билети за боя му с Богдан Дину
Снимка: БГНЕС

4234 0

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев говори относно срещата си с Богдан Дину. Двамата ще се изправят един срещу друг в Чикаго в ранните часове на 23 март, като срещата ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Българският боксьор коментира факта, че в залата няма да има празно място, тъй като почти не са останали билети за продажба. Той споделя още, че евентуално след двубоя си с Дину ще може да обърне внимание на плажовете в града.

На този етап не съм влизал в залата. Чувствам се добре. Целият тим на „Топ Ранк“ са много мили и учтиви. Работата е много добре комплектована. Има добра дисциплина. Няма вече почти никакви билети. Ще бъде зверско шоу.

Аз съм близо месец вече тук и се аклиматизирах. Първите пет, шест, седем дни бяха по-трудни. Не съм имал възможност да стигна до плажовете. Програмата е разчетена и нямам такова свободно време. Евентуално след мача. Сега съм се концентрирал върху мача.“

КОБРАТА: ЧУВСТВАМ СЕ ЗАРЕДЕН, ЗДРАВ, СИЛЕН И С БОЕН ДУХ

„Всеки един бой за мен е като мач за световна титла. Не трябва да губим. Трябва само да побеждавам. Подобен тип събития от българин не е правено тук. Чувствам се много добре. Това ми дава още по-голяма мотивация да побеждаваме. Хъсът ми да победя е още по-голям.“

„Смятам, че българите, които ще напълнят залата ще се изкефят много. Аз съм се концентрирал върху мач. За мен не е проблем да се изправя срещу всеки. Казал съм, че съм готов да изляза срещу всеки. Всеки един от тях мога да победя. Знам какво мога. Когато съм подготвен добре, което е най-важното, мога да победя всеки“, завърши Кубрат Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички