Кобрата: Уайлдър се представи по-добре от Фюри


Кобрата: Уайлдър се представи по-добре от Фюри
Снимка: БГНЕС

3912 0

Българската боксова звезда в тежка категория Кубрат Пулев не споделя мнението на голяма част от феновете на този спорт, че в двубоя Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри успеха повече е заслужавал британецът. Кобрата заяви, че е впечатлен от американския боец с прякор Бронзовия бомбардировач.

"Мисля, че Уайлдър се представи по-добре. Дори съм изненадан, че съдиите дадоха равен мач. Той беше по-активният и прати Фюри в нокдаун. Явно боксьорите Фюри са доста криви и неудобни. Аз също се измъчих с братовчед му, но победих", коментира Пулев, цитиран от "24 часа".

КОБРАТА ОБЯВИ КОГА И КЪДЕ Е СЛЕДВАЩИЯТ МУ ДВУБОЙ

Той не се притеснява, че реваншът между Фюри и Уайлдър ще забави неговия мач срещу суперзвездата в този спорт Антъни Джошуа. "Дали ще се срещнем през октомври 2019 г., или през март 2020 г., не променя нищо. Това са просто 5-6 месеца. Аз си гледам моята програма, чувствам се много добре и очаквам шанса си", посочи Кубрат.

На твърденията, че равенството е несправедливо и британецът е заслужавал повече победата реагира и сънародникът на Уайлдър Джордж Форман. Вижте какво каза той по темата в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички