Кобрата: Ще бъда готов за мача и Джошуа няма да има никакъв шанс срещу мен!


Кобрата: Ще бъда готов за мача и Джошуа няма да има никакъв шанс срещу мен!
Снимка: БГНЕС

2242 0

Официалният претендент за световната титла по бокс в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев изрази увереност относно шансовете си срещу шампиона Антъни Джошуа. Двамата ще премерят сили на 28 октомври на „Милениум Стейдиъм“ в Кардиф.

"Няма да има много прегръдки, ние просто ще се боксираме, категоричен е българинът. - Антъни Джошуа е страхотен и опасен съперник. Но неговият стил пасва перфектно на моя", споделя Кубрат Пулев преди битката за световната титла в тежка категория.

"В бокса стиловете на боксьорите диктуват срещата между тях. В тази битка, няма да има много прегръдки, ще има здрав бокс", категоричен е Пулев - носител на Интерконтиненталния пояс на WBA и официален претендент за световната титла.

"Подготовката ми върви много интензивно, заради краткото време, с което разполагам. Ще бъда напълно готов, когато се кача на ринга. Така, че той да няма никакъв шанс срещу мен", допълва родният боксьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички