Фантастично: Благой Иванов ще се бие в UFC


Фантастично: Благой Иванов ще се бие в UFC
Снимка: БГНЕС

2699 0

Най-добрият ни представител в ММА - Благой Иванов, познат също като Багата, изненада феновете на спорта у нас. Днес стана ясно, че бившият световен шампион по бойно самбо е подписал с най-престижната ММА верика на света - UFC, която само преди няколко години беше продадена за колосалните 3 милиарда долара, а популярността ѝ расте от ден на ден.

Новината беше обявена от известния журналист Ариел Хелуани, който публикува пост в социалната мрежа Twitter. "Бившият шампион на Световните бойни серии Благой Иванов е подписал договор с UFC.

Дебютът му в октагона се очаква да е в най-скоро време, като първият му двубой ще е през лятото. Наскоро Иванов се раздели с Професионалната лига на бойците (PFL)", написа Хелуани, обявявайки изключително важната за българските бойни изкуства новина.

Багата, който само преди няколко години едва оцеля след зверски наранявания, се превърна в сензация в бойните спортове, а сега ще се изправи срещу най-силните в бранша. Иванов има 16 победи и само 1 поражение в ММА битките си, а един от най-престижните му успехи беше срещу Александър Волков - руснакът, който прави силно впечатление с уменията си именно в UFC.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички