Ето кога пристига съперникът на Кубрат в България


Ето кога пристига съперникът на Кубрат в България
Снимка: БГНЕС

1559 0

Остава малко повече от седмица до боя на Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри и напрежението в двата лагера расте. Битката между двамата е на 27 октомври (събота) в зала "Арена Армеец".

Съперникът на българина пристига у нас още тази събота (20.10), а ден по-късно в родината, след тежка подготовка в Германия, се очаква да кацне и Кубрат Пулев.

Двамата се изправят в историческа елиминационна битка на Международната боксова федерация (IBF), а ако Кубрат излезе победител ще се сдобие за безпрецедентен, трети път в професионалната си кариера със статута на официален претендент за световната титла. 

ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ ЗА КУБРАТ ПРЕДИ БИТКАТА С ФЮРИ

Неговият по-малък брат - Тервел Пулев  също ще се боксира на галавечерта. Той ще се бори за европейската титла в полутежка категория, а ако я спечели, ще донесе във фамилия Пулеви за трети път европейския пояс, след като на два пъти, той е ставал притежание и на Кубрат в тежка категория.

Междувременно съперникът на Кобрата показа завидна доза самочувствие преди двубоя и не показа никаква доза страх. Ето какво сподели Фюри преди двубоя с българина

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички