Еди Хърн работи върху мач Джошуа - Уайлдър през април


Еди Хърн работи върху мач Джошуа - Уайлдър през април
Снимка: Getty Images/Guliver

1789 0

Антъни Джошуа заяви, че е готов да се бие с Дионтей Уайлдър или Тайсън Фюри, когато те са готови. Британецът, който държи три от четирите пояса в тежка категория бе обвинен от някои фенове, че се крие, докато Уайлдър и Фюри играят мача на годината. Фюри дори го нарече "страхливец", а двамата с Уайлдър се обявиха за най-добрите в тежка категория. Равенството между двамата вероятно ще означава нов мач, преди някой от тях да се изправи срещу Джошуа.

"Добра работа Фюри. Уайлдър искаше да се бие с теб, защото мислеше, че си приключил за бокса. Аз ще ти дам честен бой, когато си готов. Това се отнася и за двама ви", написа Джошуа в "Туитър" след срещата. Също така промоутърът на шампиона - Еди Хърн, се надява да уреди двубой между неговия клиент и Дионтей Уайлдър през април 2019 г.

ХЪРН: ФЮРИ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ УАЙЛДЪР, ЕДИНСТВЕНО АКО НИ УБИЕ ОТ СКУКА

В същото време импресариото на Фюри - Франк Уорън, се надява да има реванш Фюри - Уайлдър, за да се определи победителят от техния сблъсък.

"Първо искам да разбера какво се случва с реванша между Уайлдър и Фюри. Иначе ние предпочитаме Уайлдър, защото той държи последния пояс. Антъни Джошуа ще се бие с който и да е от тях двамата - той предпочита Уайлдър да е следващият му съперник, но може да се бие и с Фюри. Ще летя за Лос Анджелис тази седмица и тогава ще говорим ", заяви Един Хърн пред "Дейли Мейл".

Вижте как по-рано Хърн коментира изхода от мача между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички