Джошуа попита феновете си с кого искат да се боксира - какво отговориха те?


Джошуа попита феновете си с кого искат да се боксира - какво отговориха те?
Снимка: Guliver/GettyImages

4016 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа продължава да се забавлява след знаменития си успех само преди два дни. Британецът пречупи Александър Поветкин на "Уембли" и запази своите пояси. Часове след своята победа Джошуа вече мисли за следващия си съперник.

Боксьорът не пропусна да се допита до своите почитатели в социалните мрежи, като им отправи анкета, на която да отговорят. Джошуа попита своите последователи в Туитър срещу кого биха желали да го видят в следващия му двубой, като посочи три имена - Дионтей Уайлдър, Тайсън Фюри и Дилиан Уайт.

20 часа преди затварянето на анкетата за момента водач с най-много гласове е Дионтей Уайлдър, като боксьорът е с 51%. Тайсън Фюри, е втори с 42%, а най-малко гласове е получил Дилиън Уайт - 5%. Самият Джошуа на няколко пъти даде ясен знак, че иска за опонент Уайлдър, като определи Фюри за недостоен съперник към настоящия момент.

Джошуа и Фюри си отправиха редица словесни атаки, а само преди ден британецът публикува снимка, на която се вижда, че Тайсън Фюри е блокирал световния шампион в Туитър. Джошуа използва момента, за да се пошегува с Фюри и написа под снимката "Защо толкова сериозно".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички