Павел Иванов: Цял живот защитавам Левски, ще ми бъде трудно в друг отбор


Павел Иванов: Цял живот защитавам Левски, ще ми бъде трудно в друг отбор

1472 0

Доскорошният капитан на баскетболния Левски Павел Иванов напуска „сините“, за да продължи кариерата си в Аржентина. Той сподели, че ще му бъде трудно, но се надява да успее в новото предизвикателство.

„През целия си съзнателен живот защитавам името на „Левски“ и се боря всячески за него и ще е много трудно да се представя в друга роля и за друг отбор, но мисля, че трябва да се справя, ще успея.“, заяви Иванов пред БНТ.

„Трансферът стана изключително бързо, може би за два дни. Моментът беше подходящ за мен, аз приех и на следващия ден вече имах самолетни билети.“, сподели Иванов и добави: „Мисля, че избрах правилното решение. Отборът е много добър, в много добро първенство и смятам, че беше назрял моментът да предприема нова крачка в кариерата ми.“

Снощи Павел Иванов бе в зала „Триадица“ и изгледа от трибуните мача на Левски и Балкан, спечелен от ботевградчани с 65:59. Преди двубоя Иванов бе награден със специален плакет от президента на „сините“ Константин Папазов за заслугите му към клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички