"Левски" продаде 5000 билета за шоуто в "Арена Армеец"


"Левски" продаде 5000 билета за шоуто в "Арена Армеец"

2134 0

Точно 4700 билета отчете разпространителят на билетите за благотворителния мач на баскетболния Левски, седмица след пускането им в продажба.

Шоуто, което ще се състои на 15 февруари, от 15:00 часа в "Армеец Арена", има за цел да събере поне 10 хиляди съпричастни на каузата, и така да осигури оцеляването на баскетболния шампион поне през този сезон. Този понеделник, при гостуването на Левски в Белград, двубоят с Партизан бе посетен от близо 7000 сръбски фенове.

Билетите са с цена от 10 лева, в цялата мрежа на Ticketpro, онлайн, както и в магазините на Пикадили, На Тъмно, Orange, бензиностанции OMV, фенмагазините на Левски, и в зала "Универсиада", на 13.02, преди мача с Металац Валево.

Надеждите и очакванията на Левски са втората седмица, и дните преди самия благотворителен мач да съберат поне още 6000 души, и залата наистина да се напълни до горе за неделното събитие.

В подкрепа на Левски ще дойде и целият футболен отбор на "сините", който ще участва дейно в шоуто - първо със своето представяне, а след това и с демонстрация на умения.

Ръка в помощ на събитието оказаха и Богдана Карадочева, Васко Кръпката, Тодор Ненов-Камората, Alex P и Бате Сашо и красивите балерини от VS Dance. Левски пусна в мрежата на Ticketpro и т.нар. благотворителни билети, за всички, които няма да могат да присъстват на събитието, но искат да станат част от него, подпомагайки идеята.


 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички