Балкан нанесе шеста загуба на "Левски" през новия сезон


Балкан нанесе шеста загуба на "Левски" през новия сезон

1257 0

Баскетболният отбор на Левски 2014 отстъпи като домакин с 59:65 от вицешампиона Балкан Ботевград в мач от 8-ия кръг на НБЛ.

Това бе шесто поражение за „сините” от началото на сезона, които имат в актива си и две победи. Тимът от Ботевград пък продължава със силните си изяви, като това бе шести успех за сребърните медалисти от миналия шампионат.

В днешния двубой официален дебют за "Левски" направиха двете нови попълнения в състава Крум Дойчинов и Милен Захариев. Въпреки младостта и неопитността на голяма част от играчите на Николай Господинов, "сините” се опитаха да се противопоставят на далеч по-класния си съперник.

След равностойно първо полувреме гостите се оттеглиха на почивка с аванс от 5 точки при 32:27. След паузата ботевградчани успяха да запазят преднината си и да се поздравят с успеха след 65:59 в тяхна полза.

Алекс Симеонов бе най-резултатен за Левски 2014 с 14 точки, към които добави и 8 борби. За победителите капитанът Мартин Маринов реализира 16 точки, а 14 отбеляза Брандън Фортънбъри. Душан Цветкович пък завърши с дабъл-дабъл от 13 точки и 13 борби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички