Луд купон след успеха на Демирева


Луд купон след успеха на Демирева
Снимка: Getty Images/Guliver

1190 0

Голям купон кипя в родния дом на олимпийската вицешампионка в скока на височина от Рио де Жанейро Мирела Демирева, предава БТА. Нейните родители Валя и Красимир Демиреви, също бивши атлети, приемат поздравления в апартамента си в столичния квартал "Герена".

"Целият блок празнува, фойерверки има, признава Валя.- Много, много сме щастливи. Бях сигурна, че Мирела ще скача добре. Тук всички у дома сме превъзбудени. Скачаме, викаме, в прединфарктно състояние сме. Това е най-щастливият ден - детето ни е с медал на Олимпийски игри".

Майката на Мирела Демирева: Много съм щастлива, детето ми постигна мечтата си!

Много емоционално семейството прие класирането на дъщеря им за финала преди два дни, но сега партито е за всички съседи. Поздравления родителите на медалистката приемат и по телефона и през Интернет.

Връзката с тях е непрекъснато заета, но те не пропускат да върнат обаждане, за да уважат радостта на всички фенове на леката атлетика у нас.

Ивет Лалова със силни думи към Мирела Демирева!

За Мирела предстоят участия в турнири от Диамантената лига и първоначалният план е тя да не се прибира в от Рио в София, а директно да лети за Холандия, където тренира.

По думите на майката на атлетката, купона е кипял и в техния роден Плевен, според разкази на техни близки и роднини.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички