Ясно е защо Роналдо реагира така срещу португалския репортер (ВИДЕО)


Ясно е защо Роналдо реагира така срещу португалския репортер (ВИДЕО)

1731 0

Преди двубоя срещу Унгария звездата на Португалия Кристиано Роналдо влезе в новини по неприятен повод. На сутрешната тренировка той скочи на репортер, като дори стигна до там, че да хвърли микрофона му в близкото езеро. ВИДЕО И ПОДРОБНОСТИ ВИЖТЕ ТУК.

За това поведение на Роналдо обаче има причина. Тя не се крие във въпроса на репортера, който всъщност го пита как се чувства преди важния двубой срещу "маджарите".

Звездата на Реал Мадрид е върл противник на телевизията, за която работи журналистът - CMTV. Още от 2014 година е враждата между двете страни, като Роналдо директно обяви телевизионния канал за пропаганда срещу него, семейството му и дори националния отбор на страната.

Кристиано дори стигна до съд с въпросната телевизия - дело, което спечели, а вече 2 години той отказва каквито и да е коментари за телевизията и техните репортери.

Роналдо трябва да се съсредоточи максимално върху днешния двубой на "селесао", като отборът му се изправя срещу Унгария в опит да спечели група F на Евро 2016.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички