Вижте последните две велики битки между Германия и Италия


Вижте последните две велики битки между Германия и Италия

1380 0

Световният шампион (и финалист от Евро 2008) Германия се изправя срещу подгласника на европейския първенец Италия в титаничен четвъртфинален сблъсък - най-дългоочакваният двубой от тази фаза на елиминациите на Евро 2016.

ЗАЩИТАТА НА ГЕРМАНИЯ Е ВСЪЩНОСТ ГОЛЯМОТО ПРЕДИМСТВО НА ИТАЛИЯ

Бундестимът е категоричен, че само титла ще задоволи амбициите му на турнира във Франция, докато за Италия апетитът дойде с яденето, но след толкова впечатляващо представяне за "скуадрата" би било немислимо да напусне преди полуфиналите.

Това е третият велик дуел между двете суперсили на Стария континент в последните 10 години. На Мондиал 2006 в Германия домакините бяха разплакани след продължения от "адзурите" с 2:0, а в последствие тимът на Марчело Липи вдигна световната титла.

СЕГА ВСИЧКИ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ТАЗИ ИТАЛИЯ

На Евро 2012 пък една по-различна селекция на Италия отново надделя над Бундестима, като голът на Марио Балотели остава един от най-паметните в историята на европейските шампионати.

Припомнете си предишните две велики битки между Германия и Италия преди грандиозното шоу в Бордо от 22 часа.

Всичко най-важно за Евро 2016 четете в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички