ВИДЕО: Потресаващ "опит за убийство" шокира всички преди Евро 2016


ВИДЕО: Потресаващ "опит за убийство" шокира всички преди Евро 2016
Снимка: Guliver/GettyImages

4332 0

Приятелските срещи преди Европейското първенство по футбол 2016, което ще се проведе във Франция, се използват от треньорите, за да избистрят своите състав и тактика преди старта на шампионата. Засега тежки контузии няма, но приятелският характер беше опорочен по време на контролата между Португалия и Англия.

В 35' Бруно Алвеш буквално се опита да откъсне главата на Хари Кейн, след като влезе остро с бутоните напред в близост до главата на нападателя на "трите лъва". За щастие, до сериозен инцидент не се стигна, но Алвеш получи директен червен картон и заслужи упреците на цял свят след мача.

Вижте какво направи:

"Според мен мачът вървеше добре, но след това последва този ужасяващ фаул. Съжалявам много за случилото се," заяви Алвеш след двубоя.

"Признавам грешката си и ще приема последствията. Естествено, подобно нещо няма да се повтори. Знам, че имам подкрепата на отбора си, продължавам напред. Лошо е, че отборът остана с човек по-малко и загуби. Но второто полувреме играхме прекрасно, демонстрирахме отборен дух. Искаме да стигнем далеч на Евро 2016. На Уембли атмосферата бе фантастична", каза още защитникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички