Световен шампион с Франция: 100 млн. за Погба ще са пари на вятъра!


Световен шампион с Франция: 100 млн. за Погба ще са пари на вятъра!

2496 0

Световният шампион за 1998 г. с Франция Емануел Пти разкритикува сънародника си Пол Погба за безличното му представяне на домакинското Евро 2016.

За няколко години в Ювентус полузащитникът придоби статут на истинска звезда, като е желан от найдобрите клубове в света, а Ювентус не го пуска за по-малко от 100 млн. паунда.

С трансферната сума за младия футболист изобщо не е съгласен Пти, който смята, че сумата не отговаря на качествата на играча.

ВИДЕО И СНИМКИ: Погба с безумна и нелепа реакция срещу своите при гола на Едер

"Говорят за 100 млн. паунда... Аз смятам, че това би било напразно харчене на пари", започна Пти.

"Погба има голямо бъдеще, но той не е готов за такъв трансфер. Не ми допада тази ситуация. От него правят суперзвезда, а а аз не го смятам за такава".

"Погба още не е достигнал нивото, за да спечели Шампионска лига или някакъв турнир с националния отбор. Не се съмнявам, че ще спечели такъв, но сега е още твърде рано", продължи шампионът с Франция.

"Пресата постоянно пише за него. но аз нищо не виждам. Към момента Пол не ме е убедил", завърши Емануел Пти.

Както е известно, в неделя Франция загуби с 0:1 от Португалия на финала на Евро 2016. Няколко от играчите на "петлите" бяха критикувани за безличната си игра в този мач, като сред тях бе и Погба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички