Серхио Рамос разкри в конфликт ли е с Хуанфран след Милано


Серхио Рамос разкри в конфликт ли е с Хуанфран след Милано
Снимка: Getty Images/Guliver

2153 0

Защитникът на Испания и Реал Мадрид - Серхио Рамос, отхвърли възможността за враждебност в отношенията му с колегата в националния тим Хуанфран от Атлетико (Мадрид).

ВИДЕО: "Антигероят" Хуанфран се разплака, но реакцията на феновете беше брилянтна

Във финала на Шампионска лига между играчите имаше няколко напрегнати момента, а освен това Хуанфран бе човекът, който не съумя да вкара решаващата дузпа за своя тим. Заради това в пресата се родиха предположения, че отношенията между съотборниците в тима на Испания може да не са много добри.

"Всеки ден имам някаква малка кавга на тренировка или у дома с жена ми, заяви Рамос. - В края на мача ние си поговорихме и между нас няма никакви проблеми. Аз го прегърнах, както и всички други приятели в националния тим".

"Това бе незабравима седмица за феновете на Реал, но сега трябва да мислим за националния тим. Аз съм много щастлив да играя в един от най-великите моменти в историята на нашия тим. Изпълнени сме с желанието да продължим да пишем тази история", завърши Рамос.

Испания на Евро 2016 е в една група с Турция, Хърватия и Чехия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички