СМЯХ: Мързи ви да чакате финала? Ето как ще завърши!


СМЯХ: Мързи ви да чакате финала? Ето как ще завърши!
Снимка: Getty Images/Guliver

10834 0

Тъй като почти цялата редакция сега тайничко се надява на "уникално ефективния" Роналдо, вкарал 9 гола в 21 мача на Европейски първенства (да напомним, Платини го прави това за 5 мача), нека да дам прогноза-развой за мача.

Португалия, разбира се, най-мишкарски се нарежда на голлинията с надежда да доклати някак до дузпи нещата, като забравя, че в цялата история на Европейските и Световни първенства само един отбор е спечелил повече от един мач след дузпи в рамките на един шампионат - Аржентина през 1990 година. Страхливата игра на Португалия, която "футболните специалисти" наричат гениална тактика, дава резултат - още в 3-тата минута, в опит да вземе страха на Антоан Гризман, Пепе се засилва да го ритне, обаче не го уцелва, защото Гризман е прекалено дребничък! Вместо това Пепе нацелва Погба, който пада като отсечено дърво и почва да се търкаля на умряло! Главният съдия, страничните рефери и помощниците на аутлинията си бъркат в носовете, съгласно РАЗПОРЕДБИТЕ на УЕФА и Гризман се възползва от калабалъка, за да изкочи под ъгъл сам срещу вратаря! Макар ситуацията да е от непоносимо малък ъгъл - от ъгъла на малкото наказателно поле, Гризман незнайно как нацелва горния десен ъгъл, точно при сглобката на вратата - ГОЛ! Всички футболни коментатори са категорични - след като Гризман не позволи на португалския вратар да спаси и Оливие Жиру да довкара, значи НЕ заслужава Златната топка!

Най-голямата гавра, която Роналдо отнесе по време на Евро 2016

Ранният гол води до промяна в португалската тактика - вече всичко се върти около Роналдо. Не че досега не е било така, даже в ситуацията с гола на Гризман Роналдо дава команда на Пепе да го ритне, но твърде късно! Роналдо изпълнява тъчовете, корнерите и всички фаулове. Той подава сам на себе си, извежда се по крилото, откъдето се търси в центъра, стигайки вече 176,66666 сантиметра вертикален отскок и надминавайки Хавиер Сотомайор, след като прескача горната греда в опит да вкара със задна ножица с глава! До края на полувремето Португалия доминира тотално - Роналдо стреля 1 000 000 пъти, от които 1 000 са точни изстрели във вратата и 999 са право във вратаря, но с такава сила, мощ и изящество, че няма съмнение КОЙ е най-добрият играч на Евро 2016! Още повече, че 1 удар принуждава Уго Лорис да направи ЦЯЛА крачка вляво и да ПРОТЯГА ръце, за да предотврати НЕИМИНУЕМ ГОЛ!

СТИГА ВъЗХВАЛЯВАХМЕ ФРАНЦИЯ!

В последната минута на полувремето идва ГОЛЯМОТО нещастие! Ренато Санчес, абсолютно безотговорно, решава да подаде на излизащия сам срещу Лорис Нани! Моментално това е наказано от Роналдо, който с шпагат опитва да пресече паса, за да може да стреля от много по-чиста ситуация - 40 метра фронтално! Кристиано закача топката, но, о Боже - не успява по чудо да застраши Лорис. Разгневен на недалновидността на Санчес, Роналдо го рита в гърба (е не точно там, малко по-надолу, една друга думичка с "г") за наказание! Тук вече Ренато проявява пълно неуважение - забива шамар на Кристиано и за ужас на всички фенове ЕДНА прашинка пърхот пада на раменете, които носят отговорността и тежестта. Съдията е ПРИНУДЕН да спази правилника - гони и двамата, с което чернодрешкото предрешава мача! Сълзите капят по прясно обръснатите за финала мъжки бузи - възможността да бъдат показани ПУБЛИЧНО плочки безвъзвратно си е отишла!

ХЛАДНОКРЪВНИЯТ УБИЕЦ НА ЕВРОФИНАЛИ

През второто полувреме Гризман вкарва хеттрик, между 47-та и 51-вата минута, а ФУТБОЛЪТ отдавна Е МЪРТЪВ! Французите се отпускат и Нани връща два гола, след като и при двете атаки НЕЧУВАНО Куарешма дава асистенции. Ядосаните французи тръгват напред и всички вкарват по един гол, дори Лорис, от дузпа! Единствен не вкарва Жиру, който е сменен в 88-та минута от Жиняк. Той също вкарва - в 96-тата минута, за да напомни и на българските футболни фенове за себе си! Краен резултат - 14:2, играч на първенството - Лео Меси! Сега идете за бира, че сигурно сте се уморили да четете! Пожелавам на всички фенове един хубав финал и, разбира се, нека победи по-добрият, при условие, че това са Франция и Антоан Гризман :)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички