Бейл разкри, че с Роналдо хич не са близки


Бейл разкри, че с Роналдо хич не са близки
Снимка: Getty Images/Guliver

4851 0

Гарет Бейл се постара да се разграничи от широко тиражираното мнение, че полуфиналът между Уелс и Португалия на Евро 2016 е т.нар. сблъсък "Бейл - Роналдо". Както подобава на всеки футболист, болямата звезда на Уелс отново опита да се фокусира върху усилията на целия отбор, но журналистите държаха коментар от него по темата.

Английските и най-вече испанските медии бяха сериозно учудени от факта, че Бейл призна, че с Роналдо изобщо не са комуникирали по какъвто и да е начин, откакто двата им национални отбора се класираха на полуфиналите.

В Англия се дивят как може Уелс да е на полуфинал в дебюта си на европейски първенства, за първи път с Бейл в състава си да играе срещу Роналдо и компания, а двамата съотборници в Реал Мадрид да не си разменят дори едно съобщение?!

Вместо това Бейл сподели, че с Тони Кроос са си говорели за Евро 2016 и германецът е обявил, че Уелс ще си събере багажа след три мача в групите. "Ще е голям майтап да се срещнем на финала", обяви с усмивка Бейл.

Всичко най-интересно от Евро 2016 четете в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички