10 звезди от Евро 2016, които английските грандове искат


10 звезди от Евро 2016, които английските грандове искат

1549 0

Английските грандове се очаква да бъдат най-активни на трансферния пазар и по традиция да поставят нов рекорд за похарчени милиони за нови футболисти. Заради Евро 2016 повечето големи сделки са забавени, но пък именно Шампионатът на Стария континент може да подскаже на клубовете кой играч заслужава мултимилионни инвестиции.

Ето 10 звезди от Евро 2016, които са желани от английските грандове (според Мирър):

1 - Пол Погба. Без съмнение, това би бил най-гръмкия трансфер, а и най-скъпият в историята. Погба е желан от Манчестър Юнайтед и би струвал повече от Гарет Бейл и Кристиано Роналдо - над 100 милиона евро.

2 - Алваро Мората. Нападателят все още е преследван от Челси, независимо че Реал Мадрид има предимство при евентуалния му трансфер. Цената му е 23 милиона паунда.

3 - Аксел Витсел. Стоук Сити желаеше да го привлече още през януари, а сега ще опита отново. Ливърпул и Манчестър Юнайтед дебнат от засада, защото става въпрос за опитен играч, който не е и толкова скъп - 15 милиона паунда.

4 - Леонардо Бонучи. Бонучи се представи отлично на Евро 2016 и според медиите на Острова, Антонио Конте е готов да го вземе в Челси за 20 милиона паунда. Юве може да живее и без него, след като прави опити да привлече Мехди Бенатия от Байерн.

5 - Раджа Наинголан. Още един в предполагаемия списък на Конте в Челси, който обаче ще излезе по-солено - 31 милиона паунда. Челси вече дадоха 33 милиона за Миши Батшуай, така че няма да им е голям проблем да вземат още един белгиец.

6 - Блес Матюйди. Манчестър Юнайтед е фаворит за подписа му и всичко изглежда договорено. ПСЖ би трябвало да получи около 15 милиона паунда за правата му.

7 - Камил Гросицки. Полякът е желан от Евертън и Ливърпул, но по-скоро "карамелите" ще се сдобият с подписа му за около 10 милиона евро.

8 - Пьтоър Зелински. 22-годишният поляк също е свързван с Ливърпул, а конкуренцията на Милан е сериозна, като Удинезе вече е поискал от "росонерите" 15 милиона паунда.

9 - Рагнар Сигурдсон. 30-годишният ас на Исландия би бил страхотно попадение за всеки отбор, но е свързван основно с Лестър и Тотнъм. Най-привлекателна е ниската му цена - само 4 милиона паунда.

10 - Рикардо Родригес. Арсенал най-често присъства в новините за Родригес, който е само на 23 години, но вече е един от най-опитните в швейцарския национален отбор. Волфсбург ще иска около 15 милиона паунда за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички