Преслав Боруков: Тръпката да облечеш националния екип е невероятна


Преслав Боруков: Тръпката да облечеш националния екип е невероятна
Снимка: Guner Shukru / LAP.bg

1590 0

Българският национален отбор по футбол претърпя поражение с 0:1 от Иран в контролна среща, играла се в Пловдив на стадион "Христо Ботев". Поражението обаче не успя да помрачи специалния момент за Преслав Боруков, тъй като нападателят на Арда направи своя дебют за "лъвовете".

"Доста труден мач срещу много качествен съперник. Както всички знаят, няколко пъти поред участват на Мондиал. Просто имаха ранен гол и затова играха по-освободено. Ако бяхме отбелязали първи, можеше да бъде в наша полза. Имахме нашите положения и първото, и второто полувреме", заяви Боруков.

"Тръпката да облечеш националния екип е невероятна. Всеки се бори за това, чувството е неописуемо и няма нищо общо с клубния отбор. Първо ще направим анализ на мача с Иран и вече каквото преценят старши треньорът и ръководството", добави още родният национал.

България вече се намира в серия от 6 мача без победа, а ето какво сподели и Младен Кръстаич след загубата от Иран на родна земя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички