Херо: В последните години тотално вървим надолу


Херо: В последните години тотално вървим надолу

1340 0

Бившият селекционер на националния отбор Димитър Димитров-Херо коментира загубата с 1:4 от Франция и очакванията от новия треньор Петър Хубчев.

"Случи се това, което очаквах. За съжаление това са реалностите в момента. Такъв ни е потенциалът", сподели Херо пред "Тема Спорт".

"Надежда винаги трябва да има. Не смятам, че шведите са на нивото на Франция. Шансове има. Ако не вярваме, че можем да направим нещо, за какво да тръгваме за този мач", риторично запита специалистът.

Скандал и двама изгонени в младежкия национален отбор

"Много ми е интересно, когато се заговори за мотивация в националния отбор и желание. Ако ги няма, какво правят тези играчи там. Желая успех на Петър Хубчев в този тежък момент за националния ни отбор. Трябва да има и късмет. Без него не може. Французите ни показаха къде ни е мястото. В последните години тотално вървим надолу. И това се вижда и не е от днес и от вчера", добави Димитров, а после бе запитан къде вижда светъл лъч и има ли надежда за промяна.

"Би трябвало да има. Този потенциал, който в момента имаме, не е чак толкова зле, както всички се опитват да го изкарат. Смятам, че има още резерви. Не казвам, че с този потенциал ние ще се класираме или ще бъдем на челните места, но наистина вярвам, че има още резерви, които трябва да се намерят и да се покажат", посочи Херо и бе категоричен, че не може да говорим за подмладяване в националния отбор.

"Всеки път казваме, че използваме тази квалификация за следващите. Какво значи подмладяване?! Тази тема ми е много интересна. В националния отбор трябва да играят най-добрите, които са в момента. Това с подмладяването е много несериозно казано. Или може би е причина или оправдание..."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички