Велизар Димитров избухна: За каква мотивация говорим въобще?


Велизар Димитров избухна: За каква мотивация говорим въобще?

2843 0

Националният отбор България загуби тежко с 1:4 от Франция в мач от квалификациите за Мондиал 2018. Изказванията на главните действащи лица в поражението никак не се харесаха на бившия национал Велизар Димитров.

Иконата на ЦСКА разкритикува остро българските национали. Според Димитров в националния отбор не може да се говори за мотивация, тя просто е задълителна и се подразбира.

Велизар Димитров се завърна на "Армията"

"Не ми се искаше да съм толкова краен, но няма начин. Как може да кажеш, че не сме очаквали да реализираме гол? За какво играят тогава?

Нали преди мача даваха интервюта, в които обявяваха, че отиваме да измъкнем нещо. Някой път пред камерите не трябва да казваш цялата истина, а това, което искат да чуят хората.

Националите никога не са били по-унижавани: So Foot разката България

И защо се говори непрекъснато за мотивация? Преди беше чест да те повикат дори в разширената група на националния, сега някои футболисти се чувстват незаменими.

Ако не може да се мотивират в подобен мач, тогава няма какво да ги мотивира въобще във футбола", възмущаваше се Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички