Тодор Неделев: Важна точка, не трябва да съжаляваме


Тодор Неделев: Важна точка, не трябва да съжаляваме
Снимка: БГНЕС

1228 0

Тодор Неделев, който изравни от дузпа срещу Черна гора, сподели, че националният ни отбор е можел и да спечели, но не се са възползвали от положенията си.

„Да, важна дузпа. Радвам се, че отбелязах. Можехме да спечелим, имахме доста положения. Всички вомчета се раздадоха. Този хикс може да е от голямо значение накрая. Говорихме си вътре, че ако дузпа да я бия или аз, или Спас. На мен се падна тежката отговорност.”, коментира голмайсторът за България.

"Не мисля, че трябва да съжаляваме. Черна гора е добър отбор. Да, имахме положения и можехме да отбележим повече от един гол, но да не забравяме, че Черна гора поведе, а ние успяхме да се върнем в мача. Важна точка. Не мисля, че е момент на слабост голът. Поздравявам пак всички момчета – всеки един се раздаде. В някои моменти можем да съжаляваме, че не отбелязахме гол. Не познавам отбора на Косово, не знам как играят. Имаме няколко дни да се възстановим и да се подготвим.”

Попитан за травмата на Ивайло Чочев, Тодор Неделев сподели: "Като му видях коляното и направо останах в шок. Надявам се много бързо да се възстанови, защото е много ценен за националния отбор.”

Какви бяха първите думи на националният селекционер Петър Хубчев след равенството - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички