Попов: Наистина си повярвахме, че можем да направим нещо голямо


Попов: Наистина си повярвахме, че можем да направим нещо голямо
Снимка: БГНЕС

1656 0

Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов призна, че самочувствието в отбора е приповдигнато след двете победи над Словения и Норвегия. В събота националите ни приемат отбора на Кипър в третия си двубой от Лигата на нациите.

"След като направихме две победи, наистина си повярвахме, че можем да постигнем нещо голямо в тази група, но като цяло сметки не се правят, гледаме да играем мач за мач и след всеки мач да се поздравим с максимален брой точки", заяви Попов преди срещата. 

"Концентрирани сме изцяло за предстоящия мач, както беше и на предния лагер. Чувстваме се добре, след като идват победи, идва и повече увереност и самочувствие. Ние знаем нашите възможности и нашия стил на игра. Оценяваме срещу какви противници играем. Не може да подценим никого. Кипър имат два отбора в Лига Европа", сподели Попов.

Ивелин Попов изравнява Бербатов в мача срещу Кипър

"Не може да подценим никой. Само ще дам един пример с Люксембург. Те в последните десет мач имат 7 победи, 2 равни и 1 загуби. Така че няма място за подценяване. Като бях малък, баща ми ми казваше - не е важно къде играеш, а да си в отбора. За мен няма значение къде играя", завърши нападателят.

След домакинството на Кипър предстои гостуване на Норвегия. Ето кои са всички избраници на националния селекционер Петър Хубчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички