Петър Хубчев планира промени за мача с Норвегия


Петър Хубчев планира промени за мача с Норвегия
Снимка: БГНЕС

2676 0

Селекционерът на България Петър Хубчев готви промени в състава за утрешното решително гостуване на Норвегия от Лигата на нациите. В събота вечер трикольорите обърнаха Кипър за 2:1 и са лидери в групата с пълен актив от 9 точки. Скандинавците са с 3 по-малко и ако спечелим утре вечер в Осло, интригата за първото място пада.

С оглед по-здравите физически норвежци почти сигурно в центъра на защитата ще започне Божиков или Чорбаджийски вместо Недялков, който ще действа отляво. Възможни са рокади и в предни позиции.

Хубчев е въвел казармен ред в националния отбор. По време на обяда и вечерята играчите са без телефоните си, а през останалото време са длъжни да спазват стриктен режим, пише "Тема спорт". Букмейкърите считат България за абсолютен фаворит за спечелването на групата, като предлаганата ставка е 1.40.

СТРАХИЛ ПОПОВ РАЗКРИ КАКВО ГИ Е ЗАТРУДНИЛО СРЕЩУ КИПЪР

Отличното представяне на националния отбор на България в Лига на нациите позволи на наши играчи да влязат в положителната статистика на турнира. Първи това направи халфът Страхил Попов. Футболистът на Касъмпаша е втори в класацията при асистентите, като преди него е само звездата на Испания Марко Асенсио. Попов има 3 асистенции в трите мача на "лъвовете" дотук в най-новия турнир на УЕФА. Асенсио има 4. В топ 5 по този компонент влизат Дрис Мертенс от Белгия, Арас Йозбилис от Армения и Горан Пандев от Македония. Тримата имат по 2 голови подавания.

Вратарят Пламен Илиев също се представя на много високо ниво от началото на турнира. Ето средно по колко спасявания прави на мач

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички