Ники Михайлов: Не съм герой, работата ми е да спасявам


Ники Михайлов: Не съм герой, работата ми е да спасявам
Снимка: Официален сайт на Левски

1550 0

Вратарят на националния отбор на България Николай Михайлов коментира постигнатия резултат срещу Косово. "Лъвовете" във втора поредна среща не успяха да стигнат до успеха, след като срещата в Прищина завърши 1:1. Самият страж на Левски пък изигра силен мач, като на няколко пъти спаси отлични положения за домакините.

"Това ми е работата - да спасявам. Тежко гостуване за нас, мачът започна добре, с течение на времето се уморихме и им дадохе инициативата. Отборът им е млад и добър и мисля, че ще затруднят доста от отборите в нашата група. Най-важното е сега всички да сме здрави и да се върнем в още по-добра форма през юни. Нормално е младите момчета да са малко притеснени, трябва да работят, бъдещето е пред тях. Някои може да кажат, че е трябвало задължително да вземем трите точки, но видяхте играта на Косово.

Всеки отбор след Англия може да взима точки и като домакин, и като гост. Борим се мач за мач и да печелим максимален брой точки. Не е приятно дадени медии да публикуват разни неща преди важен мач, но явно го има това в България. Днес отговорихме с момчетата, аз лично се гордея с този отбор.", заяви Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички