Хубчев: Наградата е два пъти повече за момчетата


Хубчев: Наградата е два пъти повече за момчетата
Снимка: БГНЕС

1359 0

Националният селекционер на България Петър Хубчев бе избран за най-добър треньор на 2018 година. Той сподели, че заслугата за тази награда е двойно повече на играчите в неговия тим

"От тази позиция да получиш награда е голяма чест. Работата на националния треньор е свързана с работата на много други хора. Умишлено не споменах треньорския екип, но те за мен са най-важните хора. Тези хора, които са готови 24 часа да работят. Колкото е моя заслугата и на екипа, два пъти е повече на всички тези момчета, които бяха викани през годината. Беше много тежко. Обещавам им да бъде още по-тежко тази година. Абсолютни професионалисти”, заяви националният селекционер.

"Спечелването на една награда е голям престиж, но задържането е два пъти по-трудно. Радвам се, че Пламен Марков ми даде наградата, защото имаме и колегиални, и чисто човешки отношения. За мен изключително уважаван специалист. Сигурен съм, че ще направим всичко възможно, за да постигнем по-добри резултати с националния отбор. Минавам за друг тип човек по вашето мнение и се радвам, че е точно от журналистите тази награда. Не бих се ограничил до трима играчи, но бих пропуснал поне 20. Момчета, които заслужават признание. Не съм уверен, че пожеланието на Пламен Марков ще се сбъдне. Каквото зависи от нас, ще направим. Ще се отнесем максимално сериозно. Но не обявявайте, че развяваме белия байрак", каза още Петър Хубчев.

Всички награди от днешната церемония - може да видите в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички