Черна гора идва без звездите си в София, но се готви за победа


Черна гора идва без звездите си в София, но се готви за победа
Снимка: Getty Images/Gulliver

1711 0

В петък националният ни отбор по футбол приема Черна гора в първа от квалификациите за Евро 2020. След като в сряда стана ясно, че "лъвовете" ни ще бъдат без един от основните си играчи - Кирил Десподов, днес се разбра, че и съперникът ни ще бъде без две от звездите си - Стефан Савич и Стеван Йоветич.

Въпреки това от щаба на Черна гора показват завидно самочувствие и вярват, че ще се справят със селекцията на Петър Хубчев. "Окончателно стана ясно, че Стефан Савич няма да е готов да играе срещу българите. Ще направим всичко възможно да го вдигнем на крака за мача с Англия и е огромна вероятността да успеем.

Неговото отсъствие и това на Йоветич са единствените проблеми със състава, но те не са новини. Всички останали ще се борят да ги заместят", сподели помощникът на Тумбакович в щаба на черногорците Александър Янкович.

"Българският отбор е като нашия, на едно ниво сме. Имат няколко играчи, които са от висока класа. Това е Попов на левият фланг, както и Попов зад нападателя. Този противник е по силите ни, надявам се да направим силен двубой. Изненада трудно може да се случи, макар че всичко е възможно на терена. Ние сме фокусирани върху нашето си представяне, искаме да сме агресивни и дисциплинирани. Искаме да дойдем в София и да покажем качествата си", допълни още той.

А каква сума ще си разделят националите ни, ако успеят да се класират на Европейското първенство - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички