Балъков побесня след "новината", че ще сменя Хубчев в националния


Балъков побесня след "новината", че ще сменя Хубчев в националния

2194 0

Треньорът на Етър Красимир Балъков използва профила си във Фейсбук, за да даде бърз отговор на спекулациите, че е гласен за нов национален селекционер. Според слуховете бившият национал ще смени Петър Хубчев, който пък ще стане треньор на Левски.

Балъков обяви, че не е водил разговори с представители на БФС по темата и че е съсредоточен върху договора си с елитния тим от Велико Търново. С големи букви преди изявлението си специалистът е написал следното: БЪЛГАРСКИЯТ МАНТАЛИТЕТ ЗАБИ НОЖ В ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ. Ето цялото изявление на треньора, публикувано без редакторска намеса:

Във връзка с публикации в средствата за масова информация, от днес - 25 март, засягащи името ми, съм длъжен да отговоря:

Първо: Никой от БФС не е водил разговори с мен за каквито и да е промени или назначения.

Второ: Днес националният отбор има много важен мач в Косово и такива фалшиви новини, могат да доведат до сериозно напрежение и нагнетяване на обстановката. А точно сега на футболистите е необходимо спокойствие и концентрация.

Трето: В момента се подготвям за последната фаза на шампионата и предстоящия двубой за Купата на България с моя клубен отбор „Етър” и по никакъв начин не желая моите футболисти да отвличат вниманието си от поставените цели в първенството и турнира за Купата, които преследваме.

Четвърто, но не по важност: Аз не служа и не защитавам ничии интереси. Имам договор, следвам стриктно своята програма и подобни спекулации не могат да ме отклонят от задачите и работата ми в „Етър”.

И за финал: Желая успех на националите и Петър Хубчев тази вечер!“

Балъков беше спряган за национален селекционер и преди 3 години. Това отново се оказа фалшива новина. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички