Владо Стоянов преди ПСЖ: Не всеки ден ти идва такъв отбор


Владо Стоянов преди ПСЖ: Не всеки ден ти идва такъв отбор
Снимка: БГНЕС

1795 0

„Очаквам да се получи един доста интересен мач. Все пак не всеки ден в България идват отбори от ранга на ПСЖ. Надявам се да се представим добре и най-вече да зарадваме нашите привърженици с добра игра и дано да спечелим поне точка.” Това заяви стражът на Лудогорец Владислав Стоянов преди сблъсъка с Пари Сен Жермен в Шампионската лига. „Орлите” приемат френския първенец в сряда, 28 септември, на националния стадион „Васил Левски” в първото си домакинство от група А на турнира.

ЗАЩИТНИК НА ПСЖ Е ОСЪДЕН НА ЗАТВОР

Днес българският шампион посети специално изградения атракцион в центъра на София, който ще създава настроение преди всеки един от трите домакински двубоя на Лудогорец в груповата фаза на турнира. Освен че се снимаха със своите любимци, футболните запалянковци имаха възможност да проверят футболните си умения в няколко различни категории като “точност на удара”, „футбол в клетка”, джаги, а за геймърите също ще има специална изненада - турнир по PS4 FIFA 2016.

ПРЕДПАЗЛИВОСТ СРЕЩУ ЛУДОГОРЕЦ? ЧАКАЙТЕ БЕ, ТОВА Е ПСЖ!

„Усещам подкрепа от доста хора, радват ми се, поздравяват ме, за което им благодаря много. Но ако трябва да съм искрен не се чувствам като звезда. В нашия отбор никога не е имало звезди, нашата сила винаги е била в колективът. Надявам се да се напълни стадиона, защото при всички положения това ще ни помогне. Това ще ни даде крила”, сподели Стоянов.

„Нормално е всички да ни слагат като аутсайдер, но мисля, че с играта си срещу Базел показахме, че сме отбор, който не бива да бъде подценяван. Дано го покажем отново и в сряда”, коментира още той.

На въпрос относно спекулациите за треньорския пост в националния отбор на България и информацията за напускането на досегашния селекционер Ивайло Петев, стражът заяви: „Не знам нищо повече от това, което се пише в медиите. Не мога да коментирам, докато няма нищо официално”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички