Унай Емери: Лудогорец заслужава уважение, ще ни бъде много трудно


Унай Емери: Лудогорец заслужава уважение, ще ни бъде много трудно
Снимка: Getty Images/Guliver

1618 0

„Лудогорец заслужава уважение, утре ще бъде труден мач”, заяви наставникът на ПСЖ Унай Емери на официалната пресконференция преди срещата от Шампионска лига между двата тима, цитиран от "БГНЕС."

Френският тим пристига в България под напрежение, след като вече записа две загуби в Лига 1 и започна участието си в Шампионска лига с домакинско равенство с Арсенал.

„Изпитваме уважение към Лудогорец и всички други отбори. Те го заслужават, защото спечелиха точка в първия си мач. На практика всичко почва отначало, защото и 4-те тима мат по една точка.

Ако Лудогорец вземе нещо от ПСЖ, грандът окончателно ще се срине

Ще бъде труден мач, аз съм сигурен, че те ще са пределно мотивирани, но нашата мотивация ще бъде не по-малка.”, сподели Емери.

„Аз не разбирам думата напрежение, тя е всекидневно нещо в нашата професия. По-точната дума е изисквания, всички имат големи изисквания към мен и отбора, което е нормално и ние трябва да отговорим на тези изисквания.

Във футбола нещата се променят много бързо, разбира се, факт е, че ние не се представихме съвсем убедително в последните мачове, но ние искаме да напреднем, продължаваме да работим по тактическата схема, която сме избрали, убедени сме, че тя ще даде резултат.

Сигурно е, че ние искаме и можем да постигнем резултатите, които сме си поставили за цел”, допълни треньорът на френските шампиони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички