Петричев: Чест е да свързват наш играч с Реал Мадрид


Петричев: Чест е да свързват наш играч с Реал Мадрид

924 0

Изпълнителният директор на Лудогорец сподели, че за тима е чест, че техен играч е свързват с гранд като Реал Мадрид. Вчера се появи информация в испанският вестник „Марка“, че „белият балет“ проявява интерес към футболиста на Лудогорец Натанаел.

„Щом издание като „Марка", което е сред най-влиятелните в Европа, пише за интерес на Реал Мадрид към Натанаел, значи наистина има такъв", сподели Петричев пред „Меридиан мач“.

„Аз съм почитател на „Марка" и когато прочетох за Натанаел, се почувствах поласкан. Защото за нашия клуб, както и за самия играч, е голяма чест да го свързват с толкова велик отбор", продължи изпълнителният директор на Лудогорец.

„Вижда се, че футболистите, които сме взели през лятото всъщност не са толкова лоши, колкото се опитаха да ги изкарат. Знаем, че на всеки един от новите му трябва време, за да свикне с обстановката. Все пак те идват в непозната страна, в различно първенство и не могат да се аклиматизират толкова бързо", добави Петричев.

Той коментира и слуховете за раздяла със Сисиньо. „Сисиньо не само, че остава в Лудогорец, но и тепърва ще получава все повече шансове за изява. Знаете той от какъв отбор идва - Сантос. Един от най-го­лемите в Бразилия. Разбираме, че ще му трябва време, за да свикне, но той е ка­чествен футболист, каквито между дру­гото са всички, кои­то взехме през лято­то. Само да ви припомня, че когато взехме Жуниор Кайсара, много „специа­листи" побързаха да го нарекат „транс­ферна издънка". А в момента той е титу­ляр в Шалке 04", заяви Петричев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички