Не им дават мира по време на ШЛ! Серия А иска не една, а две звезди на Лудогорец


Не им дават мира по време на ШЛ! Серия А иска не една, а две звезди на Лудогорец

2134 0

Джонатан Кафу не е единствената звезда на българския хегемон Лудогорец, която е обект на интерес от страна на клубове от Серия А. Точно преди важното домакинство на Пари Сен Жермен агентът на Кафу и Вандерсон - Луис Аугусто де Карвальо - обяви за първи път публично, че клиентите му са обект на реален интерес от страна на Лацио и Аталанта.

АГЕНТЪТ НА КАФУ ПРЕГОВАРЯ С ГРАНД ОТ КАЛЧОТО

За Кафу отдавна се шушука, че е привлякъл погледите на редица европейски клубове след брилянтните си голове в плейофите срещу Виктория (Пилзен), а и попадението за 1:1 срещу Базел в групите на Шампионска лига.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БИЛЕТИТЕ НА ЛУДОГОРЕЦ - ПСЖ

Вандерсон пък, очевидно, е считан за новата суперзвезда на Аталанта, а Карвальо е убеден, че единствената пречка пред евентуални трансфери би било желанието на ръководството на Лудогорец да задържи двама от най-добрите си.

„Вярно е, Лацио от доста време проявява интерес. Досега предпочитахме да не разгласяваме това, понеже Кафу играеше много силно, а Лудогорец има само една цел – да спечели титлата в България.

Има реална възможност двамата да преминат в тези отбори. При всяко положение първо ще търся одобрението на „Лудогорец”, защото този тим даде възможност на двамата да покажат класата си на международната сцена“, каза Карвальо пред "Кориере дело Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички