Лудогорец взе на концесия стадиона в Разград


Лудогорец взе на концесия стадиона в Разград
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1948 0

Ръководството на Лудоорец получи на концесия стадиона в Разград. Таксата за ползване на стадион „Лудогорец Арена визлиза на 14 000 лв. без ДДС, информира "Дарик".

Пликът с обвързващото предложение на Лудогорец беяе отворен днес от комисия от общински служители в Разград в присъствието на изпълнителния директор на клуба Ангел Петричев.

Предложението на Лудогорец е било да извърши ремонт на стадиона на стойност 18 500 000 лв., като изискването по обявяването на концесионната процедура е 18 424 341 лв.

Ето колко фенове събра Лудогорец на мача с ПСЖ (СНИМКА)

Срокът за завършване на ремонта, който предлага Лудогорец, е 10 години от датата на сключване на договора. Предложеното годишно концесионно плащане е 14 000 лв., по обявлението минимумът бе 13 961 лв.

Комисията ще разгледа, оцени и класира офертата в срок, който да позволи изготвяне на докладна с предложение за сключване на договор за концесията за сесията на Общинския съвет в Разград в края на октомври – увери заместник кмета на Разград Галина Георгиева.

По условието на обявата за отдаване на концесията с предмет „Реконструкция, модернизация, управление и поддържане след въвеждането в експлоатация на стадион „Лудогорец Арена“ бъдещият концесионер има ангажимент да плати и еднократна концесионна такса при подписване на договора в размер на 10 000 лв

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички