Лудогорец ще унижава голям дразнител: Докъде стига "орловия" гняв срещу Любо Пенев?


Лудогорец ще унижава голям дразнител: Докъде стига "орловия" гняв срещу Любо Пенев?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

7754 0

Въпреки че сме виждали какви ли не чудеса във футбола, едва ли някой си прави илюзии, че е възможно Хебър да обърне Лудогорец в полуфиналния дуел за Купата на България - макар и реваншът да е в Пазарджик. Разградчани разбиха съперника на "Хювефарма Арена" с безпощадното 4:0 и разрешиха спора, като си осигуриха шанс за нов дубъл.

Въпросът обаче е до каква степен "орлите" ще се хвърлят и в реванша и дали могат да донесат едно от най-големите унижения за Любослав Пенев като треньор. Именно той е един от най-успешно справящите се треньори срещу Лудогорец (повече подробности по-долу в текста), но и голям дразнител за тях, като неведнъж са прехвърчали искри между двете срани, а Пенев открито се е изказвал срещу клуба.

Колко безпощаден ще бъде Лудогорец срещу Любо Пенев и Хебър за Купата на България?

Платформата за онлайн спортни залози efbet предлага коефициент от 1,33 за това "орлите" отново да победят сензацията на турнира, докато ставката за престижна победа в полза на Хебър е 7,50. Съответно пазарът за равенство между двата тима е оценен на 6,00. Сблъсъкът ще се състои днес (02.05) от 18:45 часа.

Любослав Пенев се е изправял 17 пъти срещу Лудогорец до този момент, като може да се похвали с цели четири победи и само шест загуби при властващи равенства - седем. Сред успехите му влизат и два случая, в които отстранява този опонент в Купата на България. Все пак трябва да отбележим, че срещу Георги Дерменджиев в индивидуален план се справя неособено успешно - само един успех при четири поражения и две ремита.

На всичкото отгоре Хебър неизменно е губил всеки от сблъсъците срещу Лудогорец в това съвсем ново съперничество. Те са се срещали общо пет пъти в официални мачове, като "орлите" печелят всички, а головата разлика е смазваща - 19:1 (разградчани вкарват средно близо по четири гола в дуел срещу Хебър), като в два случая все пак се е стигало до гол/гол.

Може ли да се стигне до голово зрелище между Хебър и Лудогорец за Купата на България?

Лудогорец и Хебър в реванш

Коефициентът на efbet за това и в този случай да има куп попадения - общо над 4,5, е 3,95, докато за под 2,5 гола е 2,55. Съответно ставката за това и Хебър Пазарджик, и Лудогорец да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,05, докато за няма гол/гол е 1,71.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички