Лудогорец с оферта за още един бивш "армеец"


Лудогорец с оферта за още един бивш "армеец"
Снимка: БГНЕС

1509 0

След като подписа с бившия играч на ЦСКА Лукас Саша, Лудогорец е приготвил оферта и за друг футболист минал през "Армията". Става въпрос за офанзавния халф Марсиньо, който изкара последния сезон в руския УФА. Това информира "Тема Спорт".

Бразилецът носи червената фланелка от началото на 2013 година до лятото на 2014-а. Изигра общо 29 мача в елита ни, в които отбеляза 7 гола.

През изми­налия сезон той се превърна в лидер на УФА. В 28 срещи престоя на терена 2360 мину­ти. За това време отбеляза б гола и стана водещ реализатор на тима. Със силното си представяне Марсиньо помог­на на УФА да се спаси от изпада­не. В клуба го ценят високо, но изненадващо след края на шампионата играчът обяви пред руските медии, че иска да смени обстановката.

Лудогорец следи ситуацията около Марсиньо. Разградчани предпочитат да се подсилват с играчи, които са наясно с об­становката у нас, и поради това няма да им трябва дълго вре­ме за аклиматизация. Точно такъв е и случаят с взимането на Лукас Саша. Същото се от­нася и за вратаря Милан Борян, който пази за разградчани през есента.

Очаква се освен със Саша и Борян Лудогорец задължител­но да привлече централен за­щитник и таран заради напу­скането на Александър Барт и Роман Безяк. На тима му е необходимо и крило след раз­дялата с Дани Абало. Няма да е изненада, ако до старта на подготовката на 14 юни клу­бът обяви официално още ед­но попълнение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички