Лудогорец не търси на баницата мекото - иска срещу Барса, Реал или Байерн


Лудогорец не търси на баницата мекото - иска срещу Барса, Реал или Байерн

1739 0

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру разкри, че разградчани и през тази кампания в шампионска лига се надяват на атрактивни съперници, а не на най-леките възможни. Румънецът сподели пред изданието "Долче Спорт", че иска за съперник в групата си един от най-големите грандове в надпреварата.

"Горд съм, че ще играя в групите на Шампионската лига, най-после и това ще стане. В такива мачове ти наистина започваш да се чувстваш като футболист. Искам някой наистина много силен отбор да ни се падне. Нека да има някой измежду Барселона, Байерн, Реал Мадрид или ПСЖ", заяви звездата, цитиран от "Дарик".

Това е второ участие в групите на Шампионска лига за Лудогорец в последните 3 години. Миналият път, когато това се случи, българският шампион игра срещу Реал Мадрид, Базел и Ливърпул и спечели 4 точки.

"Проектът ни е много солиден, в него са инвестирани много пари. Миналата година след отпадането от Милсами, собственикът ни Домусчиев инвестира между 5 и 6 млн. евро и станахме много по-силни", добави Кешеру.

В Каталуня също се надяват да играят срещу българския шампион, най-вероятно защото го смятат за по-слаб съперник. Анкета на местното издание "Спорт" сред феновете показа, че разградчани са желан съперник за Барселона от жребия, който е тази вечер от 19,00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички