Именити чужди клубове с интерес към Кирил Десподов


Именити чужди клубове с интерес към Кирил Десподов
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

7673 0

Българският национал Кирил Десподов продължава да предизвиква интерес в Европа с изявите си. В момента той играе под наем от Каляри в Лудогорец, но през лятото може да се озове в чужбина отново. Интерес към атакуващия футболист проявяват три сериозни клуба, твърди британският "The Telegraph".

На първо място Десподов е желан от английския Уест Бромич, който изпадна от Висшата лига, но вече мисли за подсилване, с което да се върне в елита. Интерес към българина проявяват и испанският Валенсия и турският гранд Галатасарай.

В момента нападателят се опитва да разтрогне с италианския Каляри, който го привлече през 2019 година. Той заведе дело срещу сардинския клуб заради 2 неизплатени заплати около завръщането му след периода под наем в Щурм (Грац). Решението по делото трябва да излезе на 19 май. Възможно е националът да стане свободен агент. А ето колко пари Десподов търси от Каляри. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички