Ераносян е разочарован от Лукас Саша


Ераносян е разочарован от Лукас Саша
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1329 0

Треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян не е доволен от Лукас Саша, информира "Тема Спорт". Бразилецът бе първото лятно попълнение на разградчани, но в последния двубой срещу Славия (1:1) въобще не попадна в групата за мача.

Всъщност, откакто Ераносян пое поста от португалеца Рубен Рибейро, полузащитникът е играл едва 8 минути. Той се появи като резерва в гостуването на Пирин в Благоевград (3:0), при това след като двубоят бе решен. Треньорът не е никак впечатлен от изявите на Саша в тренировките и това проличава при избора му на стартов състав за срещите.

Саша има голяма конкуренция за поста на вътрешен халф. На тази позиция Ераносян разполага освен с Лукас с още трима играчи. Несменяем титуляр е капитанът Светослав Дяков. След това идва ред на Анибел Анисе, който до момента бе предпочитан от наставника за партньор на национала. Тепърва във форма пък навлиза румънецът Андрей Препелица. Ясно е, че при наличието на тях тримата бразилецът трудно ще се преборва дори за място на пейката.

В началото Рибейро използваше Саша и зад нападателя, но той няма как да се мери с Марселиньо, а също и с Вандерсон. Затова и бившият играч на ЦСКА към момента ще трябва да се задоволи с ролята си на дълбока резерва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички