Дерменджиев отсече: Казах на играчите, че с Монтана ще е по-тежко отколкото с "Левски"


Дерменджиев отсече: Казах на играчите, че с Монтана ще е по-тежко отколкото с "Левски"

591 0

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев разкри, че е бил категоричен пред своите възпитаници, че двубоят срещу Монтана ще бъде по-тежък от този "Левски", спечелен от шампионите с 2:1 през миналия уикенд.

Днес "орлите" много трудно спечелиха с 1:0 визитата си на "Огоста'" с гол на Кешеру от рикошет. След срещата наставникът на гостите определи мача като много тежък и изрази задоволството си от спечелените 3 точки.

"Няма лесни мачове. Шампионска титла се печели с победи срещу такива отбори. Независимо от превъзходството, голът влезе доста късно. Но няма значение. Още в края на зимната подготовка казах на футболистите, че мачът с Монтана ще е по-труден от този с Левски", коментира след срещата Дерменджиев.

"Един отбор, който държи на себе си, трябва да си използва стила. Теренът е един и същ и за двата отбора. Какъвто е за нас, такъв е и за Монтана. Имаше доста брак, но в крайна сметка отборът показва характер - иска да се докаже".

За шампионите предстои двубой срещу Локомотив Пловдив в следващия кръг, като "смърфовете" току-що бяха поети от Илиан Илиев.

"Илиан Илиев е опитен треньор, ще се опита да ни изненада, вкарвайки Локомотив в добра тактическа схема. Искам да виждам израстване на новите футболисти. В Разград играят по един начин, а днес - по съвсем друг".

Треньорът на шампионите коментира и скандалите клуб-община, заради които Лудогорец заплаши да напусне Разград.

"Хората заслужават да го има този отбор. Лудогорец е много сериозна визия не само за града, но и за областта. Жителите обичат изключително много отбора. Виждате, че и днес бяха дошли да го подкрепят", завърши опитният специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички