Дават 8-цифрена сума в евро за звезда на Лудогорец


Дават 8-цифрена сума в евро за звезда на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец - ludogorets.com

10034 0

Ръководството на Лудогорец води преговори с няколко силни европейски клуба за продажбата на новата си голяма звезда Джонатан Кафу, научи Sportal.bg. Представители на тези отбори вече са влезли в преговори с "орлите" и натискат да привлекат бразилеца още през лятото. Тимовете обаче се пазят в строга тайна.

Тук има разминаване между двете страни, тъй като желанието на българския шампион е да продаде бразилеца след кампанията на отбора в груповата фаза на Шампионската лига. Шефовете на Лудогорец са дали да се разбере на всички клубове, които искат Кафу, че трябва да извадят доста пари, ако искат да го имат в редиците си.

Става дума са трансферна сума от порядъка на 15 милиона евро. В Лудогорец са на мнение, че бразилецът притежава необходимите физически и технически данни да играе в голям европейски тим и именно поради тази причина държи такава цена.

И най-важното. Вече има един клуб, който е готов да извади близка до тази цифра. Ако това се случи, въпреки че нямат особено желание, шефовете на Лудогорец са готови да се разделят с Кафу, който прави фурор в европейските турнири. Лудорорец вече отказа официална оферта от 6.5 млн. евро за нападателя.

Преди малко повече от една година Лудогорец продаде Жуниор Кайсара на Шалке за 6 млн. евро, трансфер, който до този момент, е рекорден за България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички