Звезда, Стяуа, Партизан... Остана ли балкански гранд, който Лудогорец не е напердашил?!


Звезда, Стяуа, Партизан... Остана ли балкански гранд, който Лудогорец не е напердашил?!

4745 0

Лудогорец стана първият български отбор с шанс за повторно класиране в груповата фаза на Шампионска лига, както и първият роден тим с позитивен резултат от гостуването си на Цървена звезда.

ЛУДОГОРЕЦ МОЖЕ И ДА Е ПОСТАВЕН В ЖРЕБИЯ!

Безапелационният успех с 4:2 напълно доказа тезата, че Лудогорец е по-класният състав от този на европейския шампион за 1991 година.

Така Лудогорец прибави още един скалп на балкански гранд. Да не забравяме, че в близкото минало Лудогорец елиминира хърватския колос Динамо (Загреб), след това Партизан - големият съперник на Звезда, а триумфът след дузпи над Стяуа ще остане безсмъртен.

Това са вече три балкански дестинации, в които Лудогорец победоносно е забил знамето си. Сред евентуалните съперници на "орлите" в плейофите има балкански гранд от държава, с която досега "зелените" не са играли - Олимпиакос.

Е, да, гърците са изключително внушителни на пръв поглед, но пък Звезда и Стяуа също влязоха с огромно самочувствие в битките с Лудогорец и останаха с пръст в уста. Няма да е никак изненадващо, ако "орлите" вземат, че изненадат тима от Пирея и запишат поредната си луда европейска вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички