Здравков посочи целите пред Лудогорец за 2019г.


Здравков посочи целите пред Лудогорец за 2019г.
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1514 0

Наставникът на Лудогорец Антони Здравков посочи какви са целите на тима през тази година. А това са шампионската титла и Купата на България. Треньорът сподели още, че е доволен от новопривлечените футболисти в тима.

"Целта пред отбора е една и съща, нищо не се е променило. Лудогорец трябва да е на първо място и да играе добър футбол. Нищо по-различно от 2018 година. Трябва да спечелим шампионата, а и Купата на България, която убягва на отбора в последните години. Треньорският щаб ще има по-богато мислене от хората, които са професионалисти. Имам предвид д-р Валентин Великов и Здравко Здравков. Имаме нов анализатор от Бразилия и така те стават двама", заяви наставникът по време на първата си пресконференция за годината. 

"Аз не мечтая за нищо. Мечтая футболистите да са здрави и когато излязат на терена, да покажат това, което могат и което са показвали. Мечтая семействата на футболистите на бъдат спокойни, за да могат играчите да реализират потенциала си на терена".

"Нормално е да играем със силни отбори през зимната пауза, въпреки че през пролетта не ни чакат европейски мачове. През годините Лудогорец се е доказал и е нормално да търсим възможно най-добрата подготовка. На този етап не виждам смисъл да има нови хора в щаба. Когато се върнем от подготовка през февруари, всяка седмица ще има по един треньор от школата с нас. Така те ще натрупат ценен опит с първия отбор", каза още Здравков.

А с каква заплата Лудогорец е примамил таланта на Ботев Пловдив Серкан Юсеин - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички