Здравков: Поздравявам Десподов за гола, но заслужавахме да спечелим


Здравков: Поздравявам Десподов за гола, но заслужавахме да спечелим
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2588 0

 

“Чисто математически съм доволен от тази точка, но с оглед на играта, съжалявам, че не спечелихме мача. През второто полувреме допуснахме неточности в защита. Поздравявам Десподов за гола”, заяви треньорът на “орлите”.
“Изгонването на Сисиньо е съвсем резонно. Не искам да коментирам ситуацията с Клаудиу. Съдията се справи с напрежението от мача”, добави още той.
“Целта пред отбора е да гони шампионската титла. В днешния двубой отборът демонстрира класа. Отборът се справи с напрежението и с мача”

Старши треньорът на Лудогорец Антони Здравков е на мнение, че неговият отбор е заслужавал да спечели мача с ЦСКА в първенството. Той все пак остава доволен от спечелената точка и дори поздрави голмайстора на армейците Кирил Десподов за попадението.

"Чисто математически съм доволен от тази точка, но с оглед на играта, съжалявам, че не спечелихме мача. През второто полувреме допуснахме неточности в защита. Поздравявам Десподов за гола", сподели Здравков. 

По отношение на червения картон на Сисиньо, Здравков сподели: "Изгонването на Сисиньо е съвсем резонно. Не искам да коментирам ситуацията с Клаудиу. Съдията се справи с напрежението от мача."

"Целта пред отбора е да гони шампионската титла. В днешния двубой отборът демонстрира класа. Отборът се справи с напрежението и с мача", завърши треньорът на "орлите".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички