Вандерсон е най-голямата заплаха за "синята" врата в Разград


Вандерсон е най-голямата заплаха за "синята" врата в Разград
Снимка: Оф. сайт на Левски, оф. сайт на Лудогорец

2531 0

Шестима са играчите в съставите на Лудогорец и Левски, които в минали мачове са поразявали съперниковата врата. Това са Козмин Моци, Клаудиу Кешеру, Марселиньо и Вандерсон от състава на разградчани и Давид Яблонски и Жерсон Кабрал от състава на "сините". При това трима от лагера на домакините в предстоящия сблъсък редовно огорчават съперника, сочи статистиката.

Лидер по голове в дербито Лудогорец - Левски е бразилецът Вандерсон. Той е вкарал във вратата на "сините" цели 7 попадения, като няколко пъти головете му са били решаващи за победата на "орлите".

По 3 попадения имат голмайсторът Клаудиу Кешеру и един от най-дълго престоялите в клуба футболисти - Марселиньо. От футболистите на Левски, които са бележили във вратата на съперника от Разград, в сегашния състав са само Жерсон Кабрал и Давид Яблонски. И холандецът, и чехът са се разписвали само по веднъж.

Роля в резултатите на мачовете с Лудогорец има и Аймен Белаид, но той е негативен. Тунизиецът си вкара автогол при 2:2 през миналия сезон. Ще има ли много фенове в Разград в събота - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички