ВИДЕО: Мавис Чибота посети Лудогорец, обяви целите си с клуба


ВИДЕО: Мавис Чибота посети Лудогорец, обяви целите си с клуба
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1325 0

Нападателят Мавис Чибота, който подписа с Лудогорец през зимния трансферен прозорец, посети базата на клуба и се видя с ръководството и новите си съотборници. Това се случи днес по обяд. Както е известни, голаджията ще стартира кариерата си при "орлите" след края на сезона, а дотогава ще играе за израелския Бней Йехуда.

Чибота пристигна в Разград заедно със съпругата си Каролина и дъщеря си Адел. Футболистът се срещна с изпълнителния директор Ангел Петричев, треньора Стойчо Стоев и новите си съотборници. Роденият в Конго футболист разгледа клубната база, след което посети стадион "Лудогорец Арена".

"Впечатлен съм от базата на новия ми отбор. Радвам се, че съм тук. Щастлив съм, че ще играя в Лудогорец. Надявам се, че отборът ще стане шампион и през лятото с моя помощ ще се класира за групите в Шампионска лига. Никога не съм играл в този турнир", коментира Чибота, цитиран от официалния сайт на клуба. Вижте за каква заплата и бонуси се договори с Лудогорец 22-годишният футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички