От БФС ще подминат словесните престрелки и обвинения между футболните босове


От БФС ще подминат словесните престрелки и обвинения между футболните босове
Снимка: Оф. сайт на Литекс

1893 0

Председателят на Комисия „Ред, феърплей и сигурност” към Българския футболен съюз – генерал Васил Василев, заяви, че тя няма да се самосезира след последните изказвания и нападки между босовете на трите водещи отбора в Първа лига.

"Дали ще се самосезира Комисията по феърплей заради изказванията на Гриша Ганчев, Спас Русев и Кирил Домусчиев през последните дни? Не", категоричен беше генерал Василев. През последните дни финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев, босът на Левски Спас Русев и единият от собствениците на Лудогорец Кирил Домусчиев влязоха в публична размяна на реплики, отнасящи се за някои съмнителни практики в родния футболен шампионат.

"Това са големи хора с амбиции, дали са много за футбола и все още даващи много за играта. Какво делят – не знам. Дали нарушават нещо? Не, защото те са хора извън футбола – не са някакви длъжностни лица, а президенти, собственици. Могат да си кажат каквото пожелаят. Ако има някаква конкретика, която те смятат, че трябва да се разследва, най-лесно е: напишете, пратете и търсете какво става по случая. Мисля, че повече няма какво да ви кажа. Ако трябва да тълкувам такива изказвания… Цялото изказване на г-н Ганчев засяга много въпроси. Той има право да си каже каквото иска човекът, после другият му отговаря и така", допълни още той. 

ДОРИ И БОСЪТ НА ЛЕВСКИ ОСТАНАЛ ИЗУМЕН ОТ РЕШЕНИЕ НА КАБАКОВ

"Нека да обясни как точно е предрешено първенството”. Караманджуков бил разнасял торби с пари? Като смята така, нека да напише конкретно кога и къде Караманджуков е направил еди-какво си. После отиват, връзват го, закарват го и го разследват. Елементарни неща са, иначе ще си говорим години наред. Просто отиваш и казваш: той, там, така и толкоз. Иначе и Караманджуков може да каже каквото си поиска”, допълни шефът на Комисията по феърплей.

Босът на ЦСКА Гриша Ганчев даде пространно интервю, в което говори за всички актуални теми в български футбол. Ето какво специално каза за Лудогорец и какви обвинения хвърли към клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички