Лудогорец вади 7 милиона евро за дуо нападатели на Стяуа


Лудогорец вади 7 милиона евро за дуо нападатели на Стяуа
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

7126 0

Лудогорец наистина стяга мащабна селекция. Шампионите искат да се подсилят в атака и са готови да похарчат сериозна сума за това. А източникът на класа и талант за шампионите отново е Румъния, като този път разградчани ще купуват двама млади футболисти на Стяуа (Букурещ), твърди fanatik.ro.

Харесаните футболисти са двама - нападателите Флоринел Коман и Флорин Танасе. Първият, който играе и като крило и е 20-годишен, е познат в Румъния като "Мбапе". Танасе е чист нападател и е на 23 години. Лудогорец ги следи от отдавна, твърди изданието.

ЛУДОГОРЕЦ СИ ХАРЕСА ВРАТАР ОТ ПЪРВА ЛИГА

Българският хегемон иска да привлече румънците "в пакет". За целта е предложил сумата от 7 милиона евро - 3 за Коман и 4 за Танасе. Собственикът на Стяуа Джиджи Бекали първоначално е бил склонен да преговаря, но след като разградчани са закъснели с офертите си, се е отказал.

Все пак от Разград имат добър шанс да стигнат до сделка, тъй като Бекали не желае в клуба двамата румънци. Особено "Мбапе". През лятото той е заявил пред тамошните медии: "Обадих се на агента му. Ако се намери клуб, който да даде 3 милиона евро, му го давам. Не ме интересува, не вярвам в него".

Вчера пък стана ясно, че Лудогорец е уредил капитана на един от отборите в Първа лига. Вижте кой е той в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички