Лудогорец ще увеличава бразилската колония в състава


Лудогорец ще увеличава бразилската колония в състава
Снимка: принтскрийн

2105 0

Българският шампион Лудогорец иска да увеличи бразилската колония в състава си, която и без това е най-голямата в Първа лига. Разградчани са хвърлили око на защитника на Интернасионал Порто Алегре Яго Амарал Бордучи, твърди изданието "Corneta Соlorada".

"Яго има опции да напусне Интер в края на годината. Хора, близки до играча, твърдят, че най-настоятелен за привличането на левия бек е клуб от Източна Европа", разкрива Лукас Кояр - радиожурналист от Inferno Destino, а назованото по-горе издание уточнява, че това е именно Лудогорец.

ЛУДОГОРЕЦ СЕ ОТКАЗВА ОТ ЕДИН ОТ БРАЗИЛЦИТЕ В СЪСТАВА СИ

Интернасионал Порто Алегре се намира на второ място в класирането в бразилското елитно първенство. Бордучи пък има 30 двубоя в Серия А този сезон. Той е роден на 23 март 1997 година, висок е 181 сантиметра, тежи 68 килограма, играе предимно с левия крак.

От същия бразилски клуб в началото на годината конкурентът на Лудогорец в родния елит - ЦСКА, взе защитника Джеферсон, който е имал шанса да проведе един мач в националния отбор на "Селесао".

Междувременно нападателят на "орлите" Клаудиу Кешеру привлече вниманието на английското издание 90min.com, което прикани анемичните в атака клубове във Висшата лига да купят румънеца. Повече по темата четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички